3ntreprenad har erfarenhet inom byggverksamhet & personaluthyrning
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

3NTREPRENAD

3ntreprenad tar hand om ditt byggprojekt

Vi på 3ntreprenad har under våra år byggt upp ett starkt kontaktnät – ett måste för att ett byggprojekt ska fungera.

OM 3NTREPRENAD
Vår erfarenhet inom byggbranschen, gör att du kan känna dig trygg som kund oavsett om de handlar om personaluthyrning eller eget byggprojekt.

Vårt stora kontaktnät inom bygg och dess verksamhet är väldigt bred. Den sträcker sig inom Snickeri, Entreprenad, Måleri, VVS, Rivningar, Takläggning, Fönsterbyte, Altanbygge, Elinstallationer, Renoveringar av tex badrum, kök eller renovering av hela din villa, lägenhet eller sommarstuga. Vi kan även hjälpa dig med utbyggnad eller nyproduktion av ett helt ny villa eller hus.

Detta gör att vi kan erbjuda dig som kund de du behöver hjälp med och vi tar gärna hand om hela ditt byggprojekt för att säkerställa dess kvalité och tidsplan samt för ett förmånligt pris.

AFFÄRSIDE
Vår affärsidé på 3ntreprenad är enkel; Du som Kund beställer ditt byggprojekt eller hyr byggpersonal via vår personaluthyrning.

Du som kund står alltid i centrum och vi anpassar oss efter din ekonomi och dina önskemål.
Vi hjälper dig att säkerställa projektets ekonomi, samt hålla ihop och samordna alla inblandade aktörer i projektet. Vi ser till att de tidsramar hålls och att allt görs på ett fackmannamässigt sätt. Inget projekt är för litet och inga frågor för dumma.

Vi på 3ntreprenad ser till att alltid leverera med Kvalité, Service och Ansvar för hela byggprojektet från start till slutbesiktning oavsett om de är personaluthyrning eller byggprojekt.

Om du vill veta mer? Ring oss eller maila oss, så ringer vi upp dig.

ÄGARE OCH BOLAG
3ntreprenad ägs av Trolle Invest AB och Marcus Radecky.

3ntreprenads organisationsnummer: 559070-9027 mer information hittar du på allabolag.se

byggverksamhet
Takläggning

Vill du ta första steget att förverkliga din dröm?