snickare, målare, takläggning, elektriker, renovering, personaluthyrning
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

TJÄNSTER

Snickeri

SNICKERI

Vi utför diverse snickeriarbeten. Allt ifrån husbyggnation, fasadrenovering och altanbyggen till att platsbygga möbler efter dina önskemål.

ELINSTALLATIONER

Våra medarbetare uppdateras kontinuerligt med utbildningar för att ge dig god service och kvalité. Elinstallationer omfattar allt från att byta en strömbrytare till större elinstallationer.

Takläggning

TAKLÄGGNING

Vi utför alla typer och storlekar på takrenoveringar. Boka din takläggning eller takrenovering av oss!
Som privatperson kan du dessutom nyttja ROT-avdraget för din takläggning.

VVS

Vi är vana vid att utföra vvs-installationer och reparationer. Genom att anlita 3ntreprenad får du tillgång till den rätta kompetensen och behöver bara ha kontakt med en enda aktör för alla dina vvs-projekt. Vi rättar oss självklart efter alla lagar och regler som finns för säkra installationer.

KÖK

Vi är specialister på köksrenoveringar och har omfattande erfarenhet av projekt i alla storlekar. Vi tar fram en komplett tjänst, anpassad efter just dina behov. Det betyder i klartext att vi tar ett helhetsansvar för ditt renoverings- eller byggprojekt – från start till mål.

BADRUM

Du kanske vill skapa dig ett nytt badrum eller bara bygga om badrummet och behålla allt som faktiskt är bra med ditt nuvarande? I båda fallen kan vi ge dig det bästa av snygg design och pålitlig byggteknik.

PERSONALUTHYRNING

3ntreprenad har ambitionen att bli ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag inom bygg-, anläggnings- och installationsbranschen. Vi erbjuder små, medelstora och stora bolag ökad flexibilitet genom att hitta kostnadseffektiva lösningar inom bemanning och rekrytering.

NYPRODUKTION

3ntreprenad har lång erfarenhet av att bemanna projekt inom nyproduktion. Våra yrkesarbetare har erfarenhet av en mängd olika typer av nyproduktionsprojekt från lekstugor, bastuhus, garage till stora villor. Vi hjälper även företag och privatpersoner med att hitta tjänstemän med erfarenhet av att driva, leda och administrera nyproduktionsprojekt.

Anläggning

ANLÄGGNING TRÄ/BETONG

Vi har anläggningsarbetare med erfarenhet av byggnation av värmeverk, viadukter, med mera. Våra anläggningsarbetare har exempelvis erfarenhet av armering, gjutning, glättning, storform och traditionell formsättning. Vi hjälper även företag med att hitta tjänstemän med erfarenhet av att driva, leda och administrera infrastrukturprojekt.

MÅLERI

Vårt fokus läggs på kvalitet och att få nöjda kunder, därför utföra vi alltid ett prisvärt och noggrant arbete av högsta kvalitet. Våra kunder ska alltid vara så tillfreds med resultatet att dem gärna återkommer till oss.

RENOVERING

Tänk dig att förverkliga dina bästa idéer, skisser och drömmar. Så att du varje morgon vaknar i en vacker, bekväm, modern och välplanerad bostad. Det är livskvalitet!

RIVNING & SANERING

Vi utför många olika typer av rivnings- arbeten; inget uppdrag är för stor eller för liten.
Allt deponiavfall vid rivning, källsorteras och redovisas efter uppdrag till beställare med vikt i ton, samt vart det har transporterats för deponi.

När du ansöker om en offert, så väljer du vilken Tjänst eller Tjänster som du önskar